Administratie Sigrid Kamp

Even voorstellen

 

 

Ik ben Sigrid Kamp uit Lelystad waar ik al meer dan 35 jaar woonachtig ben.

Vanaf september 2012 ben ik eigenaar van Sigrid Kamp Administratie & Advisering eveneens gevestigd in Lelystad.

Ik ben besluitvaardig, betrouwbaar, klantgericht en zakelijk en heb een ruime ervaring op het gebied van de financiële administratie in al haar facetten.

 

Ik ben ruim 12 jaar werkzaam geweest als Coördinator Financiën bij de Stichting Samenwerkende Gezondheidscentra Lelystad.

Ik was er verantwoordelijk voor de financiële administratie van drie stichtingen en diverse huisartsenpraktijken. Ik stelde de periodieke managementinformatie op evenals de jaarrekening en de begroting. Tevens verzorgde ik de salarisadministratie, zowel voor eigen personeel als voor een aantal huisartsenpraktijken. Tenslotte onderhield ik contact met de bank, verzekeraars en de accountant en vervulde een adviserende rol richting de directeur. Het was een veelzijdige baan waarin ik vooral veel plezier had in het analyseren van de cijfers en het verstrekken van kundig advies aan directie en klanten.

 

Voordat ik bij de Stichting Samenwerkende Gezondheidscentra in dienst kwam, was ik hoofd boekhouding bij Koninklijke Vermande B.V. Dit was een juridische uitgeverij met eigen grafisch bedrijf. Deze functie heb ik eveneens 12 jaar vervuld.

In deze periode had ik de dagelijkse leiding over de financiële administratie. Het maken van de maandelijkse rapportages, het opstellen van de jaarrekening en de begroting van drie BV’s hoorden ook bij mijn werk.

Het was bijzonder om al op vrij jonge leeftijd dergelijke verantwoordelijkheden te hebben en zorg te dragen voor het goed functioneren van de medewerkers. Bij Vermande heb ik alle facetten van een financiële administratie leren kennen binnen een commerciële setting.

 

Samenvattend: Gedegen kennis en ruime ervaring, waar u uw voordeel mee kunt doen!

 

 

 

 

 

 

Waarmee kan ik u helpen?

Bel of mail me gerust voor vrijblijvende informatie

06 47 132 677

Sigrid Kamp Administratie en Advisering © Copyright 2012-2015