Administratie Sigrid Kamp

Administratiekantoor Lelystad

 

Sigrid Kamp Administratie & Advisering, administratiekantoor in Lelystad neemt u de volledige administratie uit handen. Met mijn administratiekantoor heeft u een boekhouder die ook zorg draagt voor de salarisadministratie en belastingaangifte.

 

In overleg bepalen we wat er voor uw bedrijf nodig is. Ik richt me met name op het MKB, Zorginstellingen en ZZP'ers. Hierin ligt ook mijn expertise.

 

Bent u op zoek naar een boekhouder, een administrateur of een belastingconsulent in Lelystad? Ik help u graag en verzeker u dat ik uw administratie met de grootste zorgvuldigheid zal uitvoeren.

 

Zonder administratie is er geen bedrijf. U zult daarom serieus om moeten gaan met uw administratie. Ook de belastingdienst stelt deze eis. Ik ben op de hoogte van de eisen en voorwaarden van de belastingdienst en kan u dan ook adviseren en bijstaan bij uw administratie.

 

Met een boekhouder haalt u een expert in huis die u de werkzaamheden uit handen neemt, waardoor u meer tijd heeft voor uw bedrijf zelf.

 

Bent u een startende onderneming en moet u uw administratie nog opzetten. Ook daarmee kan ik u van dienst zijn. Samen bekijken we wat er voor uw onderneming nodig is en starten uw gedegen administratie op.

 

 

Ik deel mijn ideeën over een efficiënte administratie graag met u.

 

 

 

 

 

Bel of mail me gerust voor vrijblijvende informatie

06 47 132 677

Sigrid Kamp Administratie en Advisering © Copyright 2012-2015