Administratie Sigrid Kamp

Administratiekantoor Dronten

 

Sigrid Kamp Administratie & Advisering, administratiekantoor Lelystad, Dronten, Almere en omgeving. Met mijn administratiekantoor heeft u een boekhouder die ook zorg draagt voor de salarisadministratie en belastingaangifte.

 

In overleg bepalen we wat er voor uw bedrijf nodig is. Mijn klantenkring bestaat uit Zorginstellingen, MKB-ers en ZZP-ers.

En al deze ondernemers hebben elk hun specifieke wensen of administratieve eisen.

Daarmee help ik hen graag. Al mijn klanten krijgen een service op maat.

 

Bent u op zoek naar een boekhouder, een administrateur of een belastingconsulent in Dronten? Ook u help ik graag. Mijn administratiekantoor is een fullservice boekhouder en geregistreerd belastingconsulent. Van het inboeken van facturen tot het opleveren van de jaarrekening, alles kan ik voor u regelen.

 

Zonder administratie is er geen bedrijf. U zult daarom serieus om moeten gaan met uw administratie. Ook de belastingdienst stelt deze eis. Ik ben op de hoogte van de eisen en voorwaarden van de belastingdienst en kan u dan ook adviseren en bijstaan bij uw administratie.

 

Met een boekhouder haalt u een expert in huis die u de werkzaamheden uit handen neemt, waardoor u meer tijd heeft voor uw bedrijf zelf.

 

Bent u een startende onderneming en moet u uw administratie nog opzetten. Ook daarmee kan ik u van dienst zijn. Samen bekijken we wat er voor uw onderneming nodig is en starten uw gedegen administratie op.

 

 

Ik deel mijn ideeën over een efficiënte administratie graag met u.

 

 

 

 

 

Bel of mail me gerust voor vrijblijvende informatie

06 47 132 677

Sigrid Kamp Administratie en Advisering © Copyright 2012-2015