Administratie Sigrid Kamp

06 47 132 677

Administratiekantoor Almere

 

Sigrid Kamp Administratie & Advisering, administratiekantoor gevestigd in Lelystad is er ook voor uw financiële adminstratie en belastingaangifte in Almere. Met mijn administratiekantoor heeft u een boekhouder die ook zorg draagt voor de salarisadministratie en belastingaangifte.

 

Zorginstellingen, MKB en ZZP-ers zijn mijn klanten. Met veel plezier en toewijding zorg ik dat de administratie van deze bedrijven efficiënt en degelijk wordt opgezet en bijgehouden.

 

Ik zorg ervoor dat u zich met het werk waar ú goed in bent, kunt bezighouden. Door de volledige administratie uw uit handen te nemen of ondersteuning te geven in een deel van de werkzaamheden heeft u meer tijd voor uw bedrijf zelf.

 

Bent u op zoek naar een boekhouder, een administrateur of een belastingconsulent in Lelystad? Ik help u graag en verzeker u dat ik uw administratie met de grootste zorgvuldigheid zal uitvoeren.

 

Zonder administratie is er geen bedrijf. U zult daarom serieus om moeten gaan met uw administratie. Ook de belastingdienst stelt deze eis. Ik ben op de hoogte van de eisen en voorwaarden van de belastingdienst en kan u dan ook adviseren en bijstaan bij uw administratie. Ik ben geregistreerd belastingconsulent en zorg ervoor dat uw belastingaangifte correct en op tijd worden ingediend.

 

 

Bent u een startende onderneming en moet u uw administratie nog opzetten. Ook daarmee kan ik u van dienst zijn. Samen bekijken we wat er voor uw onderneming nodig is en starten uw administratie op. Ik houd uw administratie maandelijks bij en zorg dat de BTW-aangifte gedaan wordt.

 

 

Ik deel mijn ideeën over een efficiënte administratie graag met u.

 

 

 

 

 

Bel of mail me gerust voor vrijblijvende informatie

Sigrid Kamp Administratie en Advisering © Copyright 2012-2015